Dečije novogodišnje fotografisanje

Uspomene na detinjstvo i radost

Dečiji novogodišnji portreti

Novogodišnje fotografije vaše dece i porodice (u ramu ili bez njega) mogu biti sjajan poklon bakama i dekama ili dragim prijeteljima. Kako sam i sama roditelj, svesna sam da usiljeno fotografisanje nekada predstavlja stres za decu, odlučila sam da napravim prijatnu atmosferu porodičnog doma u kom se deca osećaju kao kod kuće. Takođe, pripadam ljudima koji su uspeli da zadrže dete u sebi, tako da se iskreno radujem sa njima. Fotografisanje predstavlja obostrano uživanje.

Fotografisanje  u trajanju od 60min, uz studijsku rasvetu. Dobijate  obrađene fotografije u elektronskoj formi u punoj rezoluciji tako da ih uvek možete koristiti (izrađivati nebrojeno puta i koristiti za štampu kalendara, šolja, snežnih kugli ili u bilo koje druge svrhe).  Brojem fotografija niste ograničeni. Sve tehnički ispravne fotografije obrađujem i prosleđujem. Očekivani minimalni broj je 15 fotografija. Ponuda uključuje korišćenje novogodišnjih rekvizita (kapice, rajfovi, baloni..). Cena fotografisanja je 50€ za sat vremena fotografisanja jednog ili dva deteta, (za treće i svako naredno dete, cena se proporcialno uvećava za 20%, a samim tim se uvećava i broj fotografija kao i vreme fotografisanja).

novogodisnje-fotografisanje-dece

Ponuda fotografisanja za jedno dete

15 fotografija
50 eura

Ponuda fotografisanja za dvoje dece

30 fotografija
50 eura

Porodično novogodišnje fotografisanje

Uspomene za ceo život

porodicno novogodisnje fotografisanje

Porodični novogodišnji portreti

Za vas smo pripremili unikatnu novogodišnju scenu za fotografisanje porodice. U čarobno bajkovitom ambijentu, u društvu irvasa i patuljaka, dočekaće vas vesela ekipa foto Ptičice. U našem studiju se igramo, pevamo, otvaramo poklone, plešemo, smejemo i radujemo predstojećim praznicima. Dođite da se zajedno radujemo!

Ponuda uključuje fotografisanje dece pojedinačno i u paru, fotografisanje sa jednim roditeljem, grupno fotografisanje cele porodice.

Trajanje fotografisanja 60min, dobijate 50 obrađenih fotografija u punoj rezoluciji u elektronskoj formi, kao i 15 izrađenih fotografija po izboru. Takođe dobijate radost i osmeh na licu vaše dece kao i uspomenu za ceo život. Cena fotografisanja za tročlanu ili četvoročlanu porodicu 50€ (za svakog narednog člana cena se uvećava za 20% a samim tim se uvećava i broj fotografija i vreme fotografisanja)

Ponuda za porodično fotografisanje

50 fotografija
50 eura

Česta pitanja

Kako vam možemo pomoći?

Kako da pripremim malo dete?

Bez posebnih priprema. Nekada je bolje ne stvarati preveliku euforiju da ih ne uplašimo ali treba naglasiti da će biti veselo, svetlucavo, praznično druženje u kom će ga dočekati osmesi i toplo porodično okruženje.

Dovoljno je da dete bude naspavano i sito a mi ćemo se pobrinuti da se oseća prijatno i razigrano.

Kod beba (starosti do 12 meseci) zgodno je da nema grčeve (mada ni to nije kraj sveta- imaćete zaista posebnu uspomenu kojoj ćete se zajedno smejati kada poraste). U njihovom slučaju nije neophodno ni da su naspavane. Ako uspemo da ih uspavamo ispod jelke u mekom belom ćebencetu, ne moram da širim priču, dobićemo fotografiju usnulog anđela u bajci.

Kako da se obučemo?

Da bi utisak koji fotografija ostavlja bio jos lepši, kao iz časopisa (kako često kažu) naša preporuka je da se obučete skladno. Probate da uskladite boje odeće svih članova porodice koji se fotografišu. Takođe preporučujemo boje koje simbolizuju novogodišnje praznike -crvenu, zelenu, sivu/srebrnu, belu, krem, pastelne boje, šljokice, štraseve, “pufnaste” džempere ili suknjice. Sve što je toplo, meko i veselo lepo se fotografiše u novogodišnjem ambijentu. Takođe, da upotpunite izgled, možete da koristite naše rekvizite za fotografisanje u vidu kapica, rajfova, šnalica i sl.

Da li da donosimo svoje rekvizite?

Što da ne! Uvek su dobrodošli omiljeni meda, ćebence za spavanje, omiljeni novogodišnji ukras ili neka sitnica koja će biti lični pečat na fotografiji.

Da li možemo da povedemo baku, deku, malog sestrića ili trudnu tetku na fotografisanje?

Svakako, da! Biće nam drago! Dodatni članovi porodice uvećavaju cenu fotografisanja za 20% po članu, osim za bake i deke. Bake i deke se tretiraju kao jedna osoba. 😀 Dakle, za njih dvoje cena se uvećava za 20%. Trudnice se takođe tretiraju kao jedna osoba. 😀

Uključenje baka, deka i trudnih tetaka takođe podrazumeva proporcionalno uvećanje broja fotografija i vremena fotografisanja.

Da li možemo da dovedemo kućnog ljubimca?

Naš studio jeste pet friendly. Ipak, kako je to prostor u kom borave bebe i mala deca, takođe ima mnogo lomljivih stvari, pre dogovora za fotografisanje sa ljubimcem morali bismo da dobijemo informaciju o rasi, socijalizaciji ljubimca i da dogovorimo jedan od krajnjih termina, kada završimo sva fotografisanja dece. Cena za kućnog ljubimca se uvećava 20% a samim tim se uvećava i broj fotografija kao i vreme fotografisanja.

Kontakt

Zakazivanje termina i informacije

Adresa

Seljačkih buna 51/9, Novi Sad

Telefon

066 00 17 03

Email

jovana@pticica.rs