korporativno fotografisanje

Korporativna i reklamna fotografija Novi Sad

Volim svoj posao. Fotografisanje bilo koga/čega i naknadna obrada fotografija je nešto u čemu uživam. Pripremanje scena, taj kreativni trenutak osmišljavanja, pravljenja i uklapanja detalja mi je omiljen. Međutim, fotografisanje enterijera nema ništa od toga.

Scena je već tu, svetlo treba da bude prirodno i oslikava atmosferu prostora, aktera nema, svi su iza kadra. Ostajete vi i predmeti u prostoru. Na momenat hladno, nedopadljivo, bezlično. Ipak, enterijeri, kao i ljudi, svaki odiše svojom energijom. Svaki ima onaj trenutak u danu kada je pun sunca i topline, svež i prozračan. Taj trenutak je onaj koji želim da fotografišem. Da dobijem fotografiju prostora takvu, da svako od nas kada je pogleda, pomisli „Želim da boravim na tom mestu“. Tada nestaje dosada u fotografisanju enterijera, predmeta od drveta, inoksa, plastike i keramike.

Takođe, velik izazov je fotografisanje procesa proizvodnje ili pružanja usluge. Taj deo reklamnih fotografija je vrlo dinamičan i pruža uvid vašem budućem korisniku u vaš način poslovanja. Fotografije u pokretu su atraktivne i stvarne i rado korišćene kao fotografije za reklamu na društvenim mrežama, web sajtovima ili u štampi.

No Comments

Post A Comment