fotografisanje beba Novi Sad

Fotografisanje beba Novi Sad

Da, i ja sam mama. Dve devojčice  (10 i 5 godina) upravo toliki period mene zovu mama. I ne samo da me tako zovu, ja se stvarno tako i ponašam. Sve ono – hranim, kupam, mazim, brinem – sve što ide u rok službe.

Znam šta je biti roditelj, imati dete, imati PRVO dete, strepeti, neizmerno voleti i nikada prestati brinuti. Svesna sam kakav stres mladim roditeljima predstavlja njihova tek rođena beba.

I lekari su nam po nekada previše opušteni i grubi, kako da dozvolimo fotografima da nam „premeću i tubaju“ novorođenče da bi ga fotografisali?!?! Slažem se i razumem.

Bebe su najnežnija bića na svetu. Isto tako, bebe su vrlo gipke. U periodu starosti od oko dve nedelje, još uvek su uspavane, usporene i slabo pokretljive. To je period kada nastaju one najbajkovitije fotografije beba, uspomene na naše potomstvo iz perioda koji tako brzo prođe, da, ukoliko ga ne „uhvatimo“, isklizi iz uspomene između dve besane noći. Zaboravimo ga.

Stvorite uspomene na najnežniji, najosetljiviji i najranjiviji period života vašeg deteta, kako sebi, tako i njemu na dar.

Fotografisanje beba obavljamo, po dogovoru, u vašem domu ili u našem prostoru koji se nalazi u Novom Sadu. Prostor u kom fotografišemo je čist, topao i prozračan prostor porodičnog doma. Na mekim podlogama, uz zvuk i toplinu grejalice po potrebi uključujemo umirujuće tonove talasa, cvrkut ptica ili zrikavce sa livada. Dezinfikovanim, toplim rukama nežno previjamo bebe. Spontano pažljivo, bez insistiranja da se namesti u položaj koji bebi ne prija. Tek kada je nežno položimo na podlogu, ušuškana, utopljena bebica uvek zaspi i dozvoli nam da uživamo u nevinom usnulom prizoru koji fotografišemo i njoj za uspomenu.

Pružamo uslugu prodaje poklon vaučera za fotografisanje beba u Novom Sadu, kao lepog poklona za babine mladim roditeljima. Pogledajte još fotografija beba.

No Comments

Post A Comment